niffira.nia's: barney.

Friday, May 8, 2009

barney.

A : Cik, minta tlg fakskan sijil kelahiran ibubapa ke 0326915854 ye?
B : Err.. baik. Err.. kenapa ye?
A : Cik tak sertakan dalam dokumen cik. Penting tu cik!(Dengan nada tak boleh blah)
B : Err.. (tergamam dan terkelu dan rasa nak ketuk kepala dgn hammer)
A : Sertakan sekali nombor ic dan nama penuh cik ye, untuk perhatian En. H.. (Voice trailed off. Saya terkebil-kebil dan mengangguk angguk dgn penuh keyakinan).

35 saat kemudian..

redial berkali-kali tak pernah nk dpt. EN. H.. ape?!

I've been so effing CARELESS.

dumb oh.

5 comments:

Nikki said...

encik helmi.

niffira.nia said...

like SERIOUSLY? bkn harun? dah faks da!
tp call2 for confirmation x dpt. wesak day, ugh.

Nikki said...

haha. Mine en.helmi. Ikut course kot. da berapa kali call x masuk2. Hantar petang masuk a.

niffira.nia said...

oh thx2! im suppose to make a reference kat nama dia, but then since tak tau name ape, 'Untuk perhatian MARA' saja lah. takpe kan kan? :S

Nikki said...

HAHAHAHAHA.. sungguh tabley trima..

X pe, asalkan sampai.

Post a Comment